Leipomo

Kanniston Leipomolla haluamme tehdä leivän ja leivonnaisten nauttimisesta elämyksen. Käytämme AIDON LEIVONNAN (authentic baking) periaatteita. Näihin kuuluvat oikeiden laadullisten raaka-aineiden käyttö, lisäaineiden välttäminen, sekä luonnollisten prosessien hyödyntäminen leivonnassa. Leipurin kädenjälki näkyy tuotteissamme. Haluamme saada sinut rakastumaan aitoon leipään.

Leipomon perusti Alma Kannisto vuonna 1914 Etelä-Helsinkiin. Leivän- ja pullantuoksu hurmasi Punavuoren asukkaita lähes vuosisadan verran. Toimintamme laajentumisen myötä muutimme uusin leipomotiloihin syksyllä 2013. Nykyään Kanniston Leipomo tuoksuu Helsingin Herttoniemessä. Kannistolla on omia leipämyymälöitä Helsingissä seitsemän. Leipomomme menestys on perustunut alusta lähtien leipurin kädentaitojen vaalimiseen ja intohimoon työtä kohtaan, niin että asiakkaamme saavat vain parasta.

Makeat herkut

Makeista herkuistamme löytyy jokaiselle oma lempileivonnainen. Vadelmawieneriä (suomalaisilla vadelmilla), mustikkakauramurua, rahkamunkkia, herkkuviineriä sekä omenaleivosta voi kutsua kannistolaisiksi klassikoiksi. Sesonkeina otamme tuoreet marjat käyttöön, ja joillekin tuotteille keitämme myös hillot itse.

Leivät

Leipämme ovat ylpeydenaiheemme. Leivomme oikeista raaka-aineista ja maku on kohdallaan koska annamme leipätaikinoiden nousta rauhassa. Leipämme ovat lisäaineettomia ja useissa taikinoissa käytämme leipäjuurta. Ruisleipämme on leivottu kotimaisista luomu täysjyväruisjauhoista. Toimitamme tuoreet leivät aamuvarhain kauppoihin.

KANNISTON SHOPS

Kanniston Leipomolla on kuusi omaa myymälää. Ne sijaitsevat Punavuoressa, Annankadulla, Yliopistonkadulla, Munkkiniemessä, Hakaniemessä sekä Kalliossa.

Omissa myymälöissä valikoimamme on suuri. Sesonkien mukaan löydät meiltä juuri sopivat herkut kahvi- ja ruokahetkiisi ja usein yllätämme erilaisilla kampanjoilla. Lisäksi osaava henkilökuntamme voi kertoa sinulle raaka-aineistamme sekä tuotteiden valmistuksesta.

JÄLLEENMYYJÄT

Jälleenmyyjämme haluavat erottua ja palvella asiakkaitaan tuoreilla, aidon makuisilla leivillä ja leivonnaisilla sekä street food -tuotteilla. Me annamme mahdollisuuden tähän ja toimitamme tuotteet täsmällisesti ja joustavasti.

Omien myymälöiden lisäksi tuotteitamme on myynnissä mm. Stockmannilla, Anton&Anton ruokakaupoissa, k-supermarket Mustapekassa ja Laajasalossa sekä k-supermarket Munkissa. Lisäksi monet Helsingin korkealaatuisista kahviloista, ravintoloista ja hotelleista ovat valinneet Kanniston Leipomon tuotteita valikoimaansa.

B2B

Haluatko hemmotella asiakkaitasi tai henkilökuntaasi? Toimitamme leipomotuotteitamme pääkaupunkialueen myymälöille, kahviloille, ravintoloille, hotelleille ja muille jälleenmyyjille. Tarjoamme toimituksen 100 euron ylittäville tilauksille. Pienemmät toimitukset ovat maksullisia. Tiedustele toimituksista numerosta 010 548 9401.

YRITYKSILLE

Kanniston tuotteet ovat suosittuja erikokoisten yritysten kahvitilaisuuksissa. Laadukkaat leivät palaverissanne tai raikkaat leivonnaiset henkilöstön yhteisessä tilaisuuksissa piristävät ja luovat erityisen tunnelman. Lähettämällä meille yhteydenottopyynnön, otat ensimmäisen askeleen liittyäksesi tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon.

 

HORECA

Jos haluat tuottaa asiakkaillesi elämyksiä myös leivällä ja leivonnaisilla, olet saapunut oikeaan osoitteeseen. Koko valikoimamme on käytössäsi, kun haluat tuottaa poikkeuksellisen hyvän elämyksen ja tarjota herkkuja asiakkaillesi.

Tärkeä tehtävämme on toimittaa tuotteemme teille juuri oikeaan aikaan sovitun laisena. Myyntipalvelumme auttaa teitä myös kaikissa tuote–ja toimitusasioissa. Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti ja huolella.

KANSAINVÄLISTÄ MENESTYSTÄ

Kanniston Leipomo on yksi Helsingin alueen tunnetuimmista laatuleipomoista. Viime vuosina maineemme on ulottunut myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Kanniston piparkakkurasian design voitti vuonna 2011 kaksi hopeapalkintoa ja yhden pronssipalkinnon euroopanlaajuisessa Starawards-kilpailussa sekä hopeapalkinnon maailmanlaajuisessa Pentawards-kilpailussa. Palkinnot jaettiin Lontoossa ja New Yorkissa.

ILOINEN KEHITTÄMINEN

Kehitämme jatkuvasti uutta niin tuotteiden kuin palveluidenkin osalta. Kanniston Leipomo on täynnä luovaa energiaa ja tekemisen meininkiä. Meillä on usein hauskaa työssämme. Luovan työyhteisön tunnistaa iloisesta naurusta. Tämä näkyy myös tuotteissamme ja palvelussamme.