Suomi kohtaa tänää mm-jäällä Tshekin. Helpot ja herkulliset ruissnacksit sopivat loistavasti kisakatsomoon naposteltavaksi!RuistikutTarvitset:Puolikas Kanniston ruisvuoka3-4 valkosipulinkynttä1 dl oliiviöljyä1tl sormisuolaaLaita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja raasta tai murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne oliiviöljyyn. Viipaloi ruisvuoka noin sentin viipaleiksi. Leikkaa sitten viipaleet noin sentin levyisiksi tikuiksi. Levitä tikut leivinpaperin päälle uunipellille ja kaada päälle öljy. Pyörittele tikkuja öljyssä jotta öljy ja valkosipuli sekoittuvat tikkuihin tasaisesti. Ripottele päälle sormisuola ja paista uunin ylätasolla 10-15 minuuttia kunnes tikut ovat rapeita. Tarjoa esimerkiksi tomaattisen salsan tai kermaviilipohjaisen dippikastikkeen kanssa.#snack #ruisleipä #kansallisruoka #suomi100 #kannistonleipomo #Helsinki #kannistonreseptit #leijonat

08.05.2017

Suomi kohtaa tänää mm-jäällä Tshekin. Helpot ja herkulliset ruissnacksit sopivat loistavasti kisakatsomoon naposteltavaksi!RuistikutTarvitset:Puolikas Kanniston ruisvuoka3-4 valkosipulinkynttä1 dl oliiviöljyä1tl sormisuolaaLaita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja raasta tai murskaa valkosipulinkynnet ja sekoita ne oliiviöljyyn. Viipaloi ruisvuoka noin sentin viipaleiksi. Leikkaa sitten viipaleet noin sentin levyisiksi tikuiksi. Levitä tikut leivinpaperin päälle uunipellille ja kaada päälle öljy. Pyörittele tikkuja öljyssä jotta öljy ja valkosipuli sekoittuvat tikkuihin tasaisesti. Ripottele päälle sormisuola ja paista uunin ylätasolla 10-15 minuuttia kunnes tikut ovat rapeita. Tarjoa esimerkiksi tomaattisen salsan tai kermaviilipohjaisen dippikastikkeen kanssa.#snack #ruisleipä #kansallisruoka #suomi100 #kannistonleipomo #Helsinki #kannistonreseptit #leijonat